...
...
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم، سپس
سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن خوب مخلوط می
کنیم. بعد از ۱ دقیقه هم زدن سفیده، نصف شکر را کم کم به کاسه اضافه می
کنیم و ۱ دقیقه دیگر با دور تند هم می زنیم.
حالا
باید سفید تخم مرغ کاملا کف کرده باشد و اگر کاسه را برگردانید نریزد، پس
از اینکه سفید تخم مرغ اماده شد آنرا داخل یخچال قرار می دهیم. حالا زرده
های تخم مرغ را به همراه وانیل و باقیمانده شکر در یک ظرف دیگر می ریزیم و
با همزن دور تند می زنیم تا فرم بگیرد و کرمی رنگ شود.