شیرینیهای دانمارکی گروه زیادی از شیرینیهای سنتی دانمارکی را شامل میشود. برخی از معروفترین شیرینیهای دانمارکی عبارتند از:
1. دراژهها (Danish pastries): این شیرینیهای لایهای با خمیر خوشمزه و خامه یا مربا و پودر قند بر روی آنها آماده میشوند.
2. اسموربچر (Smørrebrød): نوعی نان متخصص دانمارکی است که بهعنوان یک نوع کباب ساندویج سرو میشود و انواع مختلفی از مزهها و طعمها را ارائه میدهد.
3. کریسمس دوک (Kransekage): این شیرینی یک کیک سنتی کریسمس دانمارکی است که از لایههای تخم مرغ، شکر، پودر بادام و پودر برنج تهیه میشود.
4. وافلهای دانمارکی (Danish waffles): وافلهای سنتی دانمارکی که معمولاً با تهیه شیرینیهای و آبنبات و مربا تزیین میشوند.
این تنها چند نمونه از شیرینیهای دانمارکی معروف هستند. اما همواره دسترسی به شیرینیهای محلی و سنتی هر کشوری، به تجربهی ذائقهی غذایی شما افزوده خواهد شد.