در گام اول باید ژلاتین را در ظرفی بریزید و با آب جوش مخلوط کنید. این دو را با هم ترکیب کنید تا به مخلوطی یکدست تبدیل شوند. همچنین میتوانید این کار را بهصورت بن ماری انجام دهید تا این مخلوط بهتر انجام شود.
در مرحله بعدی در ظرفی، خامه، شیر و شکر را ریخته، آن را روی شعله ملایم گذاشته و پیش از آنکه بجوشد با یکدیگر هم بزنید.
هنگامی که این مخلوط داغ شد، وانیل را نیز به ظرف بیفزایید.
در گام بعدی، مایه بهدستآمده را از روی حرارت برداشته و آن را درون یخچال بگذارید تا از دما افتاده و خنک شود. در این مرحله، پودر نسکافه را به همراه آب جوش و ژلاتین با هم ترکیب کنید. آنها را هم بزنید تا تبدیل به مادهای شفاف شود.
اکنون در این مرحله، ژله نسکافه را روی پاناکوتا ریخته و ظرف را برای مدت چهار تا پنج ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
پاناکوتا شما به همین آسانی آماده است.