برای تهیه کیک ردولوت در ابتدای کار، کرم پنیری را تهیه می کنیم. برای این کار، یک کاسه برداشته و شکلات سفید را خرد کرده و درون کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا به روش بن ماری ذوب شود.
خامه را که به دمای محیط رسیده است به آن اضافه می کنیم و می گذاریم یک شب تا صبح درون فریزر بماند. یک کاسه دیگر برداشته و پنیر را داخل آن می ریزیم. سپس با همزن برقی می زنیم تا نرم و یکدست شود. سپس شکلات را در آورد.سپس به پنیر اضافه می کنیم و با دور تند همزن می زنیم تا یک دست شود. می توان به جای آن از خامه همزده یا ترکیبی از ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۴۰۰ گرم خامه فرم گرفته استفاد کرد. کرم پنیری را داخل یخچال می گذاریم و برای فیلینگ استفاده می کنیم.برای تهیه کیک، در اول کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و می گذاریم تا گرم شود. دو عدد قالب ۲۰ سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی کف آن پهن می کنیم. دیواره ها را هم کمی چرب می کنیم.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و یک پنس نمک را الک کرده و کنار می گذاریم. یک کاسه برداشته و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه می کنیم. حدود ۳ دقیقه با همزن می زنیم تا حجم بگیرد.سپس دور همزن را کم می کنیم و روغن مایع را اضافه می کنیم. همچنان بهم می زنیم. ماست و سرکه را اضافه کرده و کم کم رنگ را اضافه می کنیم تا جایی که رنگ مطلوب ظاهر شود. مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و در حد ترکیب شدن می زنیم.سپس مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم و درون دو قالب می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر گرم شده با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می پزیم. اگر از فر برقی استفاده می شود، دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد انتخاب گردد.در این مرحله وقتی کیک ها پخته شد، آن را از فر خارج کرده تا خنک شود. سپس کیک ها را از قالب بیرون می آوریم. در ادامه یک لایه کیک را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. روی آن را با شربت یا آب میوه یا ترکیب شیر و شکر مرطوب می کنیم.در این مرحله کرم که از قبل تهیه کرده بودیم را روی لایه اول می ریزیم و انرا به صورت کاملا یکدست پخش می کنیم. سپس لایه دوم را قرار می دهیم. در ادامه روی لایه را هم با کرم و ترافل های رنگی و میوه های تازه تزیین می کنیم.