...
...
مرحله اول
برای شروع کره اندازهگیری شده را در مکانی گرم قرار داده تا نرم شود سپس پودر الک شده قند را بر روی کره ریخته و آن را در مخلوط کن میریزیم و به مدت ۵ دقیقه آن را ترکیب میکنیم تا رنگ شفافی به دست آید.
مرحله دوم
زرده تخممرغ را همراه با وانیل به مواد
اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم. سپس نسکافه را به همراه مقداری آب با
قاشق ترکیب میکنیم و بعد از اتمام و ترکیب مواد. آرد را سه بار الک کرده و
با بکینگ پودر به مواد اضافه کنید و به خوبی ورز دهید تا به صورت خمیری و فشرده درآید.